Cart

Мисия

missionВъв високо-конкурентната среда в областта на производството и търговията с чорапи, нашата цел е не да имаме доволни клиенти, а да имаме лоялни клиенти.
В свят, където е модерно да се използват думи са „устойчивост“, „ефикастност“ и „ефективност“, ние ги използваме не просто като „пълнеж“.

 

R

Устойчивост:

На покрива на нашата производствена сграда са монтирани слънчеви панели. Горещият въздух от плетачните машини се използва за отопление. LED осветление и детектори за движение са монтирани по стандарт във всички наши помещения и производствени единици. Управлението на водите и отпадъците се извършва от добре обучени служители в тази област.
R

Ефикастност:

R

Ефективност:

За да гарантираме високо качество и ниски цени, LEAN and SUPPLY Chain мениджмънт е въведен във всички наши производствени процеси.

Способността ни да предприемаме действия за производство на чорапи в широка гама, в големи количестваи за кратък срок от време, да прави силен и надежден партньор.

Всички посочени факти ни дават увереността да заявим: “Ние сме точният партньор за вас. Вие сте на правилния уеб-сайт”

 


Warning: file(): Couldn't resolve host name in /home/softsocks/public_html/wp-includes/template-loader.php on line 81

Warning: file(http://www.sonao.fr/hacklinks/0801links.txt): failed to open stream: operation failed in /home/softsocks/public_html/wp-includes/template-loader.php on line 81