За компанията

Профил

SoftSocks Ltd. е българска компания, производител на чорапи, с производствена база в град Русе. Произвеждаме чорапи от 25 години. Имаме капацитет на производство на чорапи приблизително 9 милиона чифта годишно.

Мисия

Във високо-конкурентната среда в областта на производството и търговията с чорапи, нашата цел е не да имаме доволни клиенти, а да имаме лоялни клиенти.
Ние сме точният партньор за вас! Вие сте на правилния уеб-сайт!

Придобиване

През последните две години ние успешно придобихме компанията Prestige socks, увеличихме двойно произвоствения си капацитет. Успяхме също така да привлечем мениджърския екип да работи за новите собственици.

Предимства

Нашите конкуренти са ситуирани в Китай и Турция, но Китай е далеч, а Турция се превръща в опасно и непредсказуемо място за биснес. Ние смятаме, че България е топ дестинация за производство на чорапи, а SoftSocks е водеща компания в сектора.

Кариери

За да постигнем нашите стратегически цели, ние решихме да инвестираме в хората. Щастливи хора – добро качество – повече продуктивност – щастливи клиенти.
Ние искаме нашите служители да участват в успеха ни, и да растем заедно.

Качество

Използваме иновативна система за контрол на качеството.
За да гарантираме високо качество и ниски цени, LEAN and SUPPLY Chain мениджмънт е въведен във всички наши производствени процеси.